Olen yliopistotutkija ja Tampereen yliopiston pääluottamusihminen. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden tohtori ja sairaanhoitaja. Asun Tampereen Tammelassa puolisoni kanssa. Perheeseeni kuuluu myös 14-vuotias Vili-kissa. Koulutuksesta ja työhistoriasta lisää koulutus- ja työt -alasivulla.

Olen ollut aktiivisesti politiikassa mukana kymmenisen vuotta. Olen aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Kirjoituksia-alasivulla on listattu viime vuosien kirjoituksia. Mediassa-sivulla puolestaan on listattu juttuja, joita toiminnastani on kirjoitettu.

Tällä hetkellä olen Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen jäsen. Lisää tietoa luottamustehtävistäni alasivulta luottamustehtävät. Lisää tietoa valtuustotyöstä alasivulta valtuusto. Luottamustehtävät-sivulla aiheesta lisää.

Tutkimuksissani olen erikoistunut terveysviestintään ja journalismin tutkimukseen. Tällä hetkellä tutkin sosiaalisen median vaikutusta lääkäreiden, hoitajien ja potilaiden väliseen vuorovaikutukseen sekä terveydenhuollon viestinnän digitalisaatiota. Olen tutkinut myös sukupuolen vaikutusta toimittajien työhön.
Lisätietoja tutkimuksistani ja tieteellisistä julkaisuista työverkkosivulta   sekä Negate-projektin verkkosivulta